Συνταγές/Συνταγές με Κουνουπίδι
Τραγανές μπουκιές κουνουπιδιού

- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το πάνκο, την παρμεζάνα και το μείγμα μπαχαρικών.
- Σε τρία μεγάλα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα αυγά και το μείγμα με το πάνκο.
- Περνάμε τα μπουκετάκια από το κουνουπίδι πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αυγά και μετά από το τρίτο μείγμα.
- Παράλληλα έχουμε βάλει σε μια κατσαρόλα λάδι με βάθος 3-4 εκ.
- Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά και μόλις το λάδι φτάσει τους 180ο C τηγανίζουμε τα κομματάκια από το κουνουπίδι μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
- Αφαιρούμε από το τηγάνι και αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
- Σερβίρουμε με τη σάλτσα της αρεσκείας μας ή με γιαούρτι με λίγα μπαχαρικά μέσα.